Chop Suey: Partyhouse Tapes -kasetti

10.00 

Pohjois-Savon Varpaisjärvellä syntyi 1990-luvulla useita kovia yhtyeitä kuten The Festermen, Rama-Tuts ja Cosmo Jones Beat Machine. Enemmän tai vähemmän samoista soittajista koostuvista yhtyeistä ensimmäinen oli kuitenkin vuosina 1992-1996 kasassa ollut Chop Suey. Humu Records kunnioittaa pohjoissavolaista rock-historiaa julkaisemalla yhtyeen ennen julkaisematonta materiaalia neljännesvuosisata äänitysten jälkeen. Marraskuussa ilmestyvä Partyhouse Tapes tarjoilee kahdentoista biisin annoksen raivokasta lo-fi garagepunkia ja aikamatkan Varpaisjärven sittemmin puretun Juhlatalon kellariin.

– Vuosi 1994 oli Chop Suey -orkesterille varsin ikimuistoinen ja tapahtumarikas. Silloin bändi siirtyi nopeaa tahtia varsinaiseen ”tehovaiheeseensa” ja alkoi tehdä runsaammin keikkoja ympäri Suomea sekä julkaista studiossa tehtyjä kappaleita, yhtyeen laulaja-kitaristi Mika Sollas muistelee.

– Kaikki tämän julkaisun kappaleet on myös äänitetty vuoden 1994 aikana Varpaisjärven Juhlatalolla. Nurinkurisesti Partyhouse Tapes on myös Chop Suey orkesterin eka varsinainen ja ennen kaikkea virallinen pitkäsoitto, sillä aktiiviaikana julkaisimme muutaman EP:n ja pari kappaletta erilaisilla kokoelmalevyillä.

Vain 2 varastossa

Osasto: Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Kappaleet:

 

Side A

1. Tell Me One Thing
2. Lie Detector Machine
3. Drinkin’ Is My bussiness
4. It’s My Intuition
5. When I Get Off
6. Justine

 

Side B

1. Yum-Yum-Yamaha
2. Skinnie Minnie
3. Here Comes the Hearse
4. 13 Women
5. Vampira I Love You
6. Destroyer

Julkaisija:  Humu Records

 

 

Lisätiedot

Paino 0.060 kg
Mitat 12 × 8 × 2 cm