TERVETULOA, BAARI ON AUKI!

10.5.2022

JUKKA NOUSIAINEN & KUMPP. – MATKALLA KOTIIN

Moikka! Uusi pitkäsoittomme on nyt julkaistu! Voit tilata sen täältä Levybaarista, ladata bandcampista tai käydä ostamassa lähimmästä levykaupastasi. Ensin sitä saa cd-r:n tai kasetin sisältävänä vihkona, jonka kantena on digiprintti Sini Suvannon tekemästä kirjontatyöstä ja sisäsivuilla Jukka Nousiaisen Risograph-printeistä koostuva teksti -ja kuvaosuus (Kuvat Tiina Vanhapelto ja Sini Suvanto). Lisäksi mukaan tulee A3 -kokoinen Risograph-printattu juliste Iiris Tuonosen ottamasta bändikuvasta. Cd-versio tulee saataville alkukesästä ja vinyyli syksyllä. Nähdään keikoilla! t. Jukka HUOM. PÄIVITYS: Vihkollinen painos myytiin loppuun keikoilla. Tehdastekoinen CD ja tavallinen kasettipainos ilman vihkoa tulee myyntiin kesäkuun aikana.

JUKKA NOUSIAINEN & KUMPP. MATKALLA KOTIIN (JM-4)

A)
Matkalla kotiin
Syntyä rokkaamaan
Supermies Wonderboy
Siipirikko

B)
Raskain askelin
Humppakuutio
Yhteensulautuneet sydämet
On mulla koti
Kotona

Säv. ja san. Jukka Nousiainen
Sov. Jukka Nousiainen & Kumpp.

Jukka Nousiainen: laulu ja sähkökitara (+perkussiot, äänitys, kaiutukset ja miksaus)
Petri Alanko: basso ja taustalaulu
Anna Pesonen: kosketinsoittimet ja taustalaulu
Mikko Siltanen: pedal steel, äänitys 
Kalevi Suopursu: akustinen kitara ja taustalaulu
Sini Suvanto: rummut ja taustalaulu

Miksaus ja äänitys: Tuukka Tervo
Masterointi: Risto Ylihärsilä
Kansikuvan kirjonta, kannen ja vihkon taitto: Sini Suvanto
Risograph-painotyöt: Jukka Nousiainen
Kuvat: Tiina Vanhapelto (vihko), Iiris Tuononen (juliste)


PRODUCED BY TÖPPIS AT ELECTRIC TÖPPÖLAND STUDIO 2022

JUKAN MUSIIKKI 2022 JM-4


Jukka Nousiainen & KUMPP. - MATKALLA KOTIIN -KIERTUE 
KEVÄT 2022

13.5. Kannusali, Espoo
14.5. Suisto, Hämeenlinna
20.5. Kulttuurikellari, Savonlinna
21.5. Nuijamies, Lappeenranta
27.5. Kuvakukko, Kuopio
28.5. Tukikohta, Oulu
4.6. Sammiosali, Lahti
11.6. Tiilitehdas, Tuusula
17.9.2021

Matkalla kotiin -kappale julkaistu Bandcampissä!

Kuuntele ja lataa täältä

8.9.2021

Tänä syksynä 40 vuotta täyttävä Jukka Nousiainen juhlistaa vääjäämätöntä keski-ikäistymistä soittamalla keikkoja hyvässä seurassa ja julkaisemalla myös uutta, Jukka Nousiainen & Kumpp -yhtyeen kanssa äänitettyä materiaalia. 

17.9. julkaistaan ensimmäinen kappale, Matkalla kotiin ensi keväänä ilmestyvältä pitkäsoitolta ja syksyn mittaan ehkä muutakin! 

Keikoilla on myynnissä myös uusia tekstiilejä ja printtejä sekä valikoima Jukan Musiikin Levybaarin eli nettikaupan levyjä, kasetteja, zinejä ja tekstiilejä: paljon erilaista mielenkiintoista omaehtoista musiikkimatskua läheltä ja kaukaa!

Kiertueen yhteydessä järjestetään merkkipäiväkeräys luonnonperintösäätiölle. 

Päivänsankarin lahjatoive on siis: annetaan lahja jälkipolville suojelemalla yhdessä suomalaista luontoa. 
Keräykseen voi osallistua siirtämällä valitsemansa summan lahjoitustilille 

Luonnonperintösäätiö

FI78 5494 0950 0224 93 

viitenumero 202138

JUKKA NOUSIAINEN & KUMPP.

Jukka Nousiainen – laulu ja sähkökitara

Anna Pesonen – kosketinsoittimet ja laulu

Kalevi Suopursu – akustinen kitara ja laulu

Sini Suvanto – rummut 

Petri Alanko – basso ja laulu

Mikko Siltanen – pedal steel ja kitara

Tuukka Tervo – äänitekniikka

Kiertue tehdään yhdessä LYYTIn kanssa, joka on tämän hetken kiinnostavimpia omaäänisiä lauluntekijöitä. Lyytin odotettu toinen pitkäsoitto ilmestyy 10.9.

LYYTI

Lyytin toinen pitkäsoitto Toiveet ja helyt on läpileikkaus pimeän ajan pienistä jutuista, huijariolosta, kivistä ja ikävästä. Toivoa louhitaan maan uumenista, ja pohjamudasta pelastetaan hauraita siemeniä, samalla kun metsäpalo leviää näytöltä yksiöön. Akku tyhjä, muisti täynnä, mutta vedetään silti päätyyn asti, käydään kuokkavieraina hautajaisissa ja juostaan huomion perässä paljain jaloin lumeen, ihan huvikseen vaan.

Lyyti on peloton lauluntekijä, joka etsii lohtua ja kukoistusta. Keikoilla ei jyrkänteiltä vältytä eikä kyynelvettä säästellä. Lämpimän vastaanoton saanut esikoisalbumi ”Meitä ei ole kutsuttu” ilmestyi helmikuussa 2020. Toiveet ja helyt näkee päivänvalon 10.9.2021.

https://youtu.be/BTgvnDbaWJ8
https://open.spotify.com/artist/1thzcI6KSWuEdFD35WJTtE

KEIKAT

18.9. Lutakko, Jyväskylä

22.9. Tullikamarin Pakkahuone, Tampere

23.9. Tirra, Lahti

16.10. Korjaamo, Helsinki

7.11. Siihtala, Joensuu

Huom. lisäyksiä tulee vielä!

Helou!

Meille saapui juuri erä levyjä suoraan Mississippi Recordsilta, mukana mm. Wallahi Le Zein – hurjaa kitaramusaa Mauritaniasta, A. Kostisin kreikkalaista ”bluesia”, kokoelman nimi ”Jail is a fine school” kertonee mikä on meininki…Alan Lomaxin 70-luvun tallenteita löytyy tupla-LP:llinen, mukana esim. R.L. Burnside, Sosena Eyesusin hypnoottisen meditatiivista harppumusaa Etiopiasta, Space Ladya, Dead Moonia, Abner Jayta ym. ym. voit tsekkailla mitä löytyy TÄSTÄ LINKISTÄ. Huom. kannattaa tehdä tilaus pian, sillä näitä on vaan muutamat kappaleet kutakin levyä ja tuntuvat menevän nopeaan. Mukavaa kesää kaikille! Syksyllä lisää Mississippiä ja muutakin 🙂 t. Jukka

4.3.2021

PITKÄT PIMEET TAAKSE JÄÄDÄ SAA

– uusi kappale Jukka Nousiaiselta –

Terve!

Julkaisin kappaleen Bandcampissä. Voit kuunnella ja ladata sen tästä linkistä: https://jukkanousiainen.bandcamp.com/track/pitk-t-pimeet-taakse-j-d-saa

Voit maksaa latauksesta haluamasi, oman tilanteesi salliman summan. Tämänhetkisessä pandemiatilanteessa äänitteiden myynti on ainoa tulonlähteeni joten arvostan suuresti tukeasi. Lataustuloista menee tietty osuus myös tuottajalleni Töppikselle (kuvassa vasemmalla).

Halutessasi voit hankkia myös muuta musaa ja matskua täältä nettikaupastani. Olen koettanut pitää kaupassa omien julkaisujeni lisäksi hyvän valikoiman kotimaisia omaehtoisen musiikin huippujulkaisuja pienlafkoilta ja omakustantajilta sekä omaa suosikkimusaani myös muualta maalimalta. Suomalainen omaehtoinen musiikki elää vahvaa kukoistuskautta koronasta huolimatta. Uusia merkkiteoksia julkaistaan koko ajan, onneksi myös nuoremman polven (minua parikymmentä vuotta nuoremmilta) tekijöiltä.

Tämä kappale ei ole osa tulevaa pitkäsoittoa vaan erillinen singlejulkaisu. Puuhailin tämän kasaan itsekseni kotona. Soitin siis kaikki soittimet itse, äänitin ja miksailin. Lopullisessa miksauksessa auttoi Tuukka Tervo. 

Uusi albumikin kyllä tulee syksyllä – ja se on bändilevy jonka teemme yhdessä Jukka Nousiainen & Kumpp. -yhtyeen kanssa.

………………..Toisaalta……… nyt kun on aikaa ja kaikesta huolimatta eräänlainen juhlavuosi – täytän näet syyskuussa 40v, voisin tehdä tässä vielä joutessani vaikka mitä! Haluaisin tehdä esim. kaikenlaisia kasettijulkaisuja nauhoista joita minulla on täällä nurkissa pilvin pimein…..kassuja joissa voisi olla about mitä vaan! …..mutta katsotaan nyt mihin rahkeet riittävät, hehh.

Voimia meille kaikille tähän kreisiin kreisiin aikaan toivoen

Jukka Nousiainen

Ps.

Minuun saa parhaiten yhteyden sähköpostitse kirjoittamalla osoitteeseen tntserviisi@gmail.com tai jättämällä viestin numeroon 0505525856 (yleensä en vastaa puheluihin kun teen musiikkia – eli melkein aina). Tiedotan puuhistani kotisivujeni jukkanousiainen.net lisäksi Instagramissa nimellä jukka_nousiainen ja jukanmusiikki. Tällä hetkellä en käytä Facebookia ja Messengerin lainkaan.

********************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************

11.2.2021

JUKKA NOUSIAINEN LP ja EI ENÄÄ KYLMÄÄ EIKÄ PIMEÄÄ LP TAAS SAATAVILLA!

Jukka Nousiainen LP ja Ei Enää Kylmää Eikä Pimeää LP ovat saatavilla taas!

 

Viimeisimmät:

Näytetään tulokset 1–12 / 559