TERVETULOA, BAARI ON AUKI!

Helou!

Meille saapui juuri erä levyjä suoraan Mississippi Recordsilta, mukana mm. Wallahi Le Zein – hurjaa kitaramusaa Mauritaniasta, A. Kostisin kreikkalaista ”bluesia”, kokoelman nimi ”Jail is a fine school” kertonee mikä on meininki…Alan Lomaxin 70-luvun tallenteita löytyy tupla-LP:llinen, mukana esim. R.L. Burnside, Sosena Eyesusin hypnoottisen meditatiivista harppumusaa Etiopiasta, Space Ladya, Dead Moonia, Abner Jayta ym. ym. voit tsekkailla mitä löytyy TÄSTÄ LINKISTÄ. Huom. kannattaa tehdä tilaus pian, sillä näitä on vaan muutamat kappaleet kutakin levyä ja tuntuvat menevän nopeaan. Mukavaa kesää kaikille! Syksyllä lisää Mississippiä ja muutakin 🙂 t. Jukka

4.3.2021

PITKÄT PIMEET TAAKSE JÄÄDÄ SAA

– uusi kappale Jukka Nousiaiselta –

Terve!

Julkaisin kappaleen Bandcampissä. Voit kuunnella ja ladata sen tästä linkistä: https://jukkanousiainen.bandcamp.com/track/pitk-t-pimeet-taakse-j-d-saa

Voit maksaa latauksesta haluamasi, oman tilanteesi salliman summan. Tämänhetkisessä pandemiatilanteessa äänitteiden myynti on ainoa tulonlähteeni joten arvostan suuresti tukeasi. Lataustuloista menee tietty osuus myös tuottajalleni Töppikselle (kuvassa vasemmalla).

Halutessasi voit hankkia myös muuta musaa ja matskua täältä nettikaupastani. Olen koettanut pitää kaupassa omien julkaisujeni lisäksi hyvän valikoiman kotimaisia omaehtoisen musiikin huippujulkaisuja pienlafkoilta ja omakustantajilta sekä omaa suosikkimusaani myös muualta maalimalta. Suomalainen omaehtoinen musiikki elää vahvaa kukoistuskautta koronasta huolimatta. Uusia merkkiteoksia julkaistaan koko ajan, onneksi myös nuoremman polven (minua parikymmentä vuotta nuoremmilta) tekijöiltä.

Tämä kappale ei ole osa tulevaa pitkäsoittoa vaan erillinen singlejulkaisu. Puuhailin tämän kasaan itsekseni kotona. Soitin siis kaikki soittimet itse, äänitin ja miksailin. Lopullisessa miksauksessa auttoi Tuukka Tervo. 

Uusi albumikin kyllä tulee syksyllä – ja se on bändilevy jonka teemme yhdessä Jukka Nousiainen & Kumpp. -yhtyeen kanssa.

………………..Toisaalta……… nyt kun on aikaa ja kaikesta huolimatta eräänlainen juhlavuosi – täytän näet syyskuussa 40v, voisin tehdä tässä vielä joutessani vaikka mitä! Haluaisin tehdä esim. kaikenlaisia kasettijulkaisuja nauhoista joita minulla on täällä nurkissa pilvin pimein…..kassuja joissa voisi olla about mitä vaan! …..mutta katsotaan nyt mihin rahkeet riittävät, hehh.

Voimia meille kaikille tähän kreisiin kreisiin aikaan toivoen

Jukka Nousiainen

Ps.

Minuun saa parhaiten yhteyden sähköpostitse kirjoittamalla osoitteeseen tntserviisi@gmail.com tai jättämällä viestin numeroon 0505525856 (yleensä en vastaa puheluihin kun teen musiikkia – eli melkein aina). Tiedotan puuhistani kotisivujeni jukkanousiainen.net lisäksi Instagramissa nimellä jukka_nousiainen ja jukanmusiikki. Tällä hetkellä en käytä Facebookia ja Messengerin lainkaan.

********************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************

11.2.2021

JUKKA NOUSIAINEN LP ja EI ENÄÄ KYLMÄÄ EIKÄ PIMEÄÄ LP TAAS SAATAVILLA!

Jukka Nousiainen LP ja Ei Enää Kylmää Eikä Pimeää LP ovat saatavilla taas!

 

Viimeisimmät:

Näytetään tulokset 1–12 / 490