Joni Ekman: Sinulle -kasetti

6.00 

Varasto loppu

Osasto: Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Kappaleet:

A1 Kaupunki
A2 Kalifornian kukkulat
A3 Mikään ei riitä
A4 Miksen saa sua jäämään?

B1 Murattiseinä
B2 Mitä join?
B3 Yli & ympäri
B4 Sinulle…

Julkaisija: Fuck Rekords

 

 

”Hitaammin, vähemmän, pehmeämmin”

Näin alkoi Joni Ekmanin haastattelu Rumbassa muutama vuosi sitten. Aikaa on nyt kulunut, ja vaikka kaasu on ollut siitä asti pohjassa, siihen tulee nyt muutos.

Monet vuodet punk-bändeissä veivanneena Ekman kaipaa aina silloin tällöin pieniä irtiottoja. Joskus siihen riitti melodinen nössöpunk (Lähtevät Kaukojunat), hämyinen avaruusrock (Johnny Ekman & U.R.O.) tai ehta boogierock (Joni Ekman & Koira), mutta nyt kaivattiin jotain harkitumpaa.

Edellinen sooloalbumi ”3: Uneton Tampereella” (2017) päätti puolivahingossa syntyneen rock-trilogian, mikä tarkoitti sitä että se polku on nyt, ainakin toistaiseksi, kuljettu ja jotain uutta piti keksiä. Haaveet AOR- ja yacht rock -albumista ottivat tuulta alleen, ja seuraavan levyn kanssa ei pidetty kiirettä.

Syntyi albumi, jota Joni Ekman ei vielä ollut tehnyt. Syntyi siis uusi soololevy, ”Sinulle…”, joka edustaa kevyintä ja silotelluinta linjaa hänen tuotannossaan tähän asti.

Menetetty rakkaus, pitkäaikaistyöttömyys ja välinpitämättömyys toisia kohtaan ovat albumin keskeisiä teemoja. Mukana myös pitkä ja mehevä instrumentaalipala, josta ei kitaratunnelmointia puutu.

Keikoilla Joni Ekman tullaan näkemään Siivet -yhtyeensä kanssa. Stemmalaulu ja korukitarat ovat keskeinen osa bändin livesoundia.

Yhtyeessä musisoivat:
Joni Ekman – laulu, kitara
Antti Karjalainen – kitara, laulu
Tuomas Virtanen – basso, laulu
Anssi Alajuuma – rummut, laulu

 

 

Lisätiedot

Paino 0.060 kg
Mitat 12 × 8 × 2 cm